top of page

yin yang yoga

 

Yin Yang yogales

Yin & Yang yoga kenmerkt zich door een actieve flow (yang/ vinyasa) gecombineerd met rustige, diepere, meditatieve yin-elementen om zo een balans te creëren tussen beweging en rust in het lichaam.

 

We starten met een rustige opbouw met yin-houdingen en meditatie. Het yin-deel bestaat uit dieper rekken en strekken van het bindweefsel om zo de dieper geleden blokkades en spanningen op te heffen en de energie weer te laten stromen. Ook mediteren we en kiezen we een intentie voor de les. In het yang-deel bouwen we de energie op en bewegen we actief van de ene asana (houding) naar de andere met de focus op onze ademhaling als verbinding. Diverse liggende, zittende en staande asana's komen aan bod, waarbij de aandacht meer licht op rekken, strekken en spierkracht. We werken naar een piek toe en bouwen dan weer langzaam af. De les wordt afgesloten met (een) rustige yin houding(en) en natuurlijk shavasana (de eindontspanning).

 

De les wordt ondersteund door muziek om je dieper in de flow of de ontspanning te helpen.

 

Verwacht actie en ontspanning. Kom uit je hoofd en in je lijf.  Tijdens de les geef ik diverse opties in de houdingen, waardoor de lessen geschikt zijn voor mensen met weinig yoga ervaring en ook voor de ervaren yogi. Ook houd ik rekening met jouw blessures (geef ze voor de les even aan me door). Heb je blessures die je beweging beperken, probeer dan eens de gentle flow lessen, deze zijn wat rustiger van aard.

Get ready to flow!

Meer op zoek naar een rustigere vorm van yoga? kijk dan hier.

Meer informatie over de yogalessen vind je hier.

"yoga is like life; it's a balance of holding on and letting go"

namaste logo2.png
Schermafbeelding%202020-04-13%20om%2011.17_edited.jpg
kpzyyszy4bdyadlknoxw_edited.jpg
bottom of page