top of page
namaste logo2.png

Gentle flow yoga

slow flow - yin yoga - yoga nidra

Yin & gentle flow yoga is een zachte, vloeiende yogales waarin we streven naar ontspanning, het laten stromen van energie en het herstel van het lichaam.

 

De yogahoudingen worden in een rustig en ontspannen tempo aan elkaar verbonden door adem en beweging, zodat er een flow ontstaat. Het bewegen op het ritme van de ademhaling creëert een dieper bewustzijn van ons lichaam en laat ons naar binnen keren.

 

Tijdens de yin & gentle flow les besteden we aandacht aan de opwarming van de gewrichten en grote spiergroepen in ons lichaam. Daaraan voegen we elementen van yin yoga toe waarbij we – soms met gebruik van props om het lichaam te ondersteunen - een diepe ontspanning en het herstel van ons lichaam kunnen bevorderen.

 

De les wordt ondersteund door muziek om je dieper in de flow of de ontspanning te helpen.

Door het zachte karakter van de les, is de les ideaal als je ontspanning zoekt, als je recentelijk bent bevallen, of als je kampt met (lichamelijke) klachten. Ook voor 55+ is deze les geschikt omdat het bewegen met aandacht gunstig is bij hormonale veranderingen en het soepel houden van het lichaam.

In de XL lessen besteden wij ook extra aandacht aan yoga nidra.

Yoga nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Aan de hand van een diepe geleide meditatie kom je in een diepe staat van ontspanning, tussen slapen en alert zijn in. Heerlijk om te resetten en echt even tot rust te komen.

Meer op zoek naar een actievere vorm van yoga? kijk dan hier.

Verdere informatie over de yogalessen vind je hier. 

Tot snel!

 

 

Bliss-Baby-Yoga-Ana-Davis-Yoga-Nidra-Yogas-Sweetest-Nectar_-1000x664_edited.jpg
bottom of page