top of page
namaste logo2.png
WhatsApp Image 2018-06-30 at 11.01.04.jp
Kirsten Overdijk
Schermafbeelding 2020-04-13 om 13.36_edited.jpg
Schermafbeelding 2020-04-13 om 13.39.02.png

Over Namasté - massage & yoga.

Kirsten heeft begin 2013 haar Holistisch Massage Diploma in Londen behaald bij een van Engelands meest prestigieuze en grootste massagescholen. In Londen ontving ze haar clienten bij haar eigen massagestudio aan huis: The Notting Hill Massage Company. Na hun Londense avontuur heeft Kirsten met haar gezin 8 jaar in de Amsterdamse wijk IJburg gewoond. Daar is de passie voor massage doorgegroeid en dit leidde tot het starten met Namasté - massage & yoga. Afgelopen zomer verhuisde zij samen met haar man en twee jongens (terug) naar Limburg, waar ze haar praktijk voorzet in haar huis middenin de natuur, op locatie en bij mensen aan huis.

 

Om haar massage technieken te blijven ontwikkelen, volgt ze geregeld gespecialiseerde cursussen in Nederland en Engeland.  Zo heeft ze al diverse specialisatie cursussen gevolgd in 'muscle specific deep tissue massage', zwangerschapsmassage, bekkenmassage en 'hot/cold stone' massage. Ze is ook een gekwalificeerde Shantala baby massage instructeur. In 2018 kwalificeerde Kirsten zich als (therapeutische) kinderyoga docent bij Arterre en sindsdien verzorgt ze ook kinderyoga lessen (zowel individueel als in groepsverband) onder de naam Miniyoginis. Na jarenlang zelf yoga te beoefenen heeft Kirsten in 2019 haar Vinyasa Yoga Teacher Training afgerond (YTT200) bij Thrive Yoga in Amsterdam en geeft ze Vinyasa yogalessen aan volwassenen.

 

Voordat ze als masseur & yogadocent aan de slag ging, heeft Kirsten hotelmanagement gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en heeft ze ruime werkervaring in de veeleisende, stressvolle en servicegerichte omgevingen van zowel hoge klasse hotels, de bankwereld en het (basis)onderwijs. 

 

Met al deze ervaring gecombineerd mag je als cliënt/ bezoeker van Namasté - massage & yoga persoonlijke service en aandacht verwachten. Naast goede massage technieken of een uitdagende yoga flow, staat Kirsten ook garant voor een empathische, vriendelijke en servicegerichte benadering en een open, warme en verwelkomende persoonlijkheid. Ze vindt het fijn om door de ‘kracht de aanraking’ haar massage cliënten te helpen met de ongemakken die ze ervaren in hun lichaam. Kirsten gebruikt een holistische benadering in zowel haar massage sessies als haar yogales. In haar massagesessies, ligt haar focus niet alleen op de pijnlijke plek of de ongemakken die de cliënt vooraf ervaart, maar probeert ze het lichaam als geheel aan te pakken, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit resulteert in het reduceren van spanning en het verminderen van pijnpunten evenals een gevoel van ontspanning en vernieuwde energie. Haar yogalessen zijn niet alleen een fysieke 'work out', maar brengen ook rust in je hoofd en kracht op energetisch gebied.

Contact.

Openingstijden (op afspraak):

Dagelijks 9u-13u en vr-za-zo: 18u-21u (informeer naar de beschikbare momenten)

kirsten@namastemassageyoga.nl

+31 (0)6 198 066 19

https://www.facebook.com/miniyoginis/

https://www.youtube.com/user/KirstenOverdijk/featured

Locatie (op afspraak).

Erfsebosweg 50, 6598AJ Heijen

Ik kom graag bij je thuis voor mijn professionele, therapeutische massage sessies. Vanwege verbouwing is mijn praktijkruimte in Heijen helaas tijdelijk niet beschikbaar. 

Tot snel! 

handtekening namaste.png
bottom of page