top of page
namaste logo2.png
WhatsApp Image 2018-06-30 at 11.01.04.jp
Kirsten Overdijk
Schermafbeelding 2020-04-13 om 13.36_edited.jpg
140056444_4113135322049649_1017385852822891428_n_edited.jpg
Schermafbeelding 2020-04-26 om 13.48_edited.jpg
Schermafbeelding 2020-04-13 om 13.39.02.png

Over Namasté - massage & yoga.

Ik ben Kirsten, oprichter van Namasté - massage & yoga. Rond 2011/2012 begon mijn reis in yoga en massage. Ik zat in een roerige tijd en zocht rust in yoga en verlichting van rugpijn in massage. Tijdens een massagesessie raakte mijn masseur een plekje aan in mijn bil waardoor mijn onderrugpijn wegzakte. Dat vond ik magisch en wilde ik ook leren. Niet lang erna startte ik in Londen de massageopleiding die mijn masseur ook gedaan had.  Begin 2013 behaalde ik mijn eerste massage diploma in Holistische Massage bij een van Engelands meest prestigieuze en grootste massagescholen. Ik richtte gelijktijdig mijn eerste massage bedrijfje aan huis op “The Notting Hill Massage Company”. Naast dat ik veel met massage bezig was, vond yoga ook steeds meer haar weg in mijn leven. Ik volgde een yoga therapy verdiepingscursus voor mijn eigen ontwikkeling en volgde yogalessen – als yin, hatha, vinyasa - bij grote yogascholen als Triyoga. Het bracht me rust en gaf me kracht. Daarnaast verstevigde ik mijn lichaam met reformer pilates lessen waardoor ik me krachtiger en beter in balans voelde.

Na ons Londense avontuur heb ik met mijn gezin 8 jaar in de Amsterdamse wijk IJburg gewoond. Daar is de passie voor massage doorgegroeid en dit leidde tot het starten met Namasté - massage & yoga. Ik de tijd dat wij in Amsterdam woonden bleef ik doorleren en in mezelf inversteren. Thrive Yoga op Ijburg werd mijn thuisbasis (en rustplek) waar ik vele yogalessen volgde en waar ik in 2019 ook mijn Vinyasa Yoga Teacher Training (YTT200) afrondde. In 2018 kwalificeerde ik me ook als (therapeutische) kinderyoga docent bij Arterre en sindsdien verzorg ik ook kinderyoga lessen (zowel individueel als in groepsverband) onder de naam Miniyoginis.

Ook bleef ik steeds investeren in mijn massage skills en volgde ik met regelmaat cursussen in Nederland en Engeland.  Zo heb ik specialisatiecursussen als zwangerschapsmassage, bekkenmassage, ‘indian head massage’, ‘myofascial release’ en 'hot/cold stone' massage gevolgd. Ook volgde ik 'muscle specific deep tissue massage' trainingen bij Brian Utting van o.a. bindweefsel, core, benen, heupen, nek en halsgebied. Daarnaast ben ik opgeleid tot gekwalificeerd Shantala baby massage instructeur. 

Voordat ik als masseur & yogadocent aan de slag ging, heb ik mijn Bachelor in Hotelmanagement afgerond aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en heb ik ruime werkervaring in de veeleisende, stressvolle en servicegerichte omgevingen van zowel hoge klasse hotels, de bankwereld en het (basis)onderwijs. 

In 2021 verhuisde ik samen met mijn gezin (terug) naar Limburg, waar ik mijn praktijk voortzet in mijn huis middenin de natuur, op locatie en bij mensen aan huis. Mijn luxe handgemaakte ‘prenatal’ massagetafel uit de VS zorgt ervoor dat veel zwangeren (en net bevallen moeders) hun weg naar mijn praktijk graag vinden.

 

Intussen gaat mijn innerlijke reis door en blijven mijn vaardigheden zich uitbreiden. Waar ik me eerst focuste op het fysieke en mentale aspect van yoga en massage merk ik dat dit langzaamaan uitbreidt met een extra focus op energiewerk, spiritualiteit en bewustwording. Zo ben ik nu ook reiki therapeut en hebben mijn lessen en sessies daardoor een extra energetische laag gekregen en kan ik met trots zeggen dat ‘healing’ nu ook een onderdeel van mijn praktijk is geworden.

Als bezoeker van Namasté - massage & yoga kun je persoonlijke aandacht verwachten. Naast fijne, krachtige massage technieken of een uitdagende, diep ontspannende yoga flow, sta ik ook garant voor een empathische, vriendelijke en servicegerichte benadering en sta ik voor openheid en warmte. Via de ‘kracht van aanraking’ help ik mensen tijdens massage om de ongemakken die ze ervaren in hun lichaam te verlichten. Ik gebruik een holistische benadering in mijn sessies en lessen; ik geloof dat jouw hele fysieke lichaam in verbinding staat (en je een lichaam niet alleen op de pijnlijke plek behandelt maar als geheel) en dat jouw fysieke lichaam daarnaast ook in contact staat met diepere lagen (jouw mentaal, energetisch en spiritueel lichaam). In mijn sessies en lessen worden ze allemaal aangesproken en dat zorgt voor een gevoel van complete ontspanning, overgave, ontlading, rust in je hoofd en kracht. Je bent welkom, je bent goed zoals je bent en alles mag er zijn.    

Ik sta voor openheid, eerlijkheid en wil graag bijdragen aan een mooiere, pure wereld. Innerlijk werk is daarbij voor mij belangrijk. Wat je uitstraalt, trek je aan en wat er om je heen gebeurt is een spiegel van wat in jou aanwezig is. Onderwerpen waar ik me tijdens mijn innerlijke reis mee verbonden voel zijn o.a.; hoogsensitiviteit, lichtwerk, shadowwork, energiewerk, chakra’s, womb healing, yoni steaming, edelstenen en mineralen, breathwork, vrouwencirkels, maancyclussen, de cyclus van de vrouw, astrologie, vrouwelijke vs. mannelijk energie (en de toxic variant), innerlijk kind werk, moederwond en vaderwond, zielsconnecties, karmisch werk, bewustwording, je ziel/ hogere zelf vs. je ego/ pijnlichaam, empathie vs. narcisme, spiritueel ontwaken/ verlichting/ kundalini awakening, 3d-4d-5d dimensies, energetische vibraties, tarot kaarten, sjamanisme, (witte, aardse) hekserij, puur leven, de verbinding met moeder aarde, healing via muziek, kirtan/ mantra’s zingen, klankschalen en frequenties, manifesteren, aarden/ gronden, thuiskomen in jezelf door rust, natuur en muziek. Resoneert iets in deze onderwerpen met jou? Wekt het je interesse? Of is het iets waar je tegenaan loopt in je leven? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Mijn deur staat open!

Contact.

Openingstijden (op afspraak):

Afspraak mogelijkheden in ochtend, middag, avond en weekenden. (informeer gerust naar de mogelijkheden)

kirsten@namastemassageyoga.nl

+31 (0)6 198 066 19

https://www.facebook.com/miniyoginis/

https://www.youtube.com/user/KirstenOverdijk/featured

Locatie voor massage (op afspraak).

bij mij thuis in mijn praktijkruimte in Afferden (Li).

Het adres is: Afferdse Heide 52, 5851 EC in Afferden.

Ik kom daarnaast ook graag bij je thuis voor mijn professionele, therapeutische massage sessies. 

Tot snel! 

  • Instagram
  • Facebook
  • Facebook
handtekening namaste.png
bottom of page