top of page
namaste logo2.png

massage sessies

speciaal voor vrouwen

Een welverdiend moment voor jezelf en een geweldig kado voor een ander!

Massage menu.

Kijk in het massagemenu voor de vele mogelijkheden en laat je inspireren.

Jouw sessie wordt specifiek aangepast op jouw wensen en kan een combinatie zijn van onderstaande massages.

massage menu nov 22.jpg

Tijdsduur en kosten

Een volledige lichaamsmassage neemt ongeveer 75 minuten in beslag. Eén massage kan al veel veranderen in jouw lichaam en hoofd. De beste resultaten worden geboekt als je voor een reeks van in totaal 3-5 behandelingen terugkeert met tussenpozen van 2 à 3 weken.

 

45 min. € 44.

60 min. € 55.

75 min. € 66.

90 min. € 77.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.  Betaling: contant of per tikkie ter plekke te voldoen. Mijn massages en behandelingen worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Afspraken die binnen 24 uur van de afgesproken tijd worden afgezegd, worden doorberekend.

Wat kun je verwachten.

Om jouw redenen voor massage en de verwachtingen van de massage te leren kennen, starten we de eerste sessie met een consultatie van ongeveer 10 minuten (vanzelfsprekend is dit intake stukje gratis). Iedere volgende afspraak start ook met een korte update over hoe je je voelt, jouw evt. lichamelijke ongemakken en het doel van je massage. Zo kan ik de massage sessie aanpassen aan jouw behoeftes en wensen en er het beste uit halen!

Daarnaast gebruik ik bij de behandeling ook hot stones voor extra ontspanning.

Ik gebruik alleen de beste (biologische) en 100% essentiële oliën die perfect bij jouw huidtype passen. Zo gebruik ik oliën die goed zijn voor een drogere, vettere, rijpere of gevoeligere huid. 

Ontspannende achtergrondmuziek wordt gespeeld (indien gewenst) om je te helpen dieper te ontspannen.

Reserveer je massage.

Klik hier voor de contactgegevens en openingstijden

Locatie/ Mobiele Massage aan huis.

Je bent welkom bij mij thuis in mijn praktijkruimte in Afferden (Li).

Ik kom ook graag bij je thuis voor mijn professionele, therapeutische massage sessies als je in de gemeente Gennep, Bergen, Mook/Middelaar of Land van Cuijk woont. Woon je elders, dan reken ik een klein supplement bovenop de reguliere massageprijzen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Tot snel!

iStock_000000802989_ExtraSmall_edited.jpg
bottom of page