top of page
namaste logo2.png

reiki sessie

 

Laat je energie stromen!

Een fijne ondersteuning in je healing proces en ter persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat is reiki.

Reiki kun je verdelen in de termen: ‘rei’ - wat 'universeel' betekent - en ‘ki’ - wat 'levensenergie' betekent -. Het is een alternatieve geneeswijze, een energetische therapievorm. Reiki is uitgevonden door Mikao Usui in Japan en wordt sinds +/- 1920 onderwezen. 

Door levensenergie te laten stromen helpt reiki blokkades weg te nemen en ondersteunt het het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Dit kan klachten geven op die verschillende niveaus (denk aan hoofdpijn, depressie etc.). Reiki gaat naar de oorzaak toe.

Het ondersteunt je op de 5 niveaus en helpt je om weer in balans te komen. Origineel is het ook bedoeld voor spirituele ontwikkeling.

Tijdens de behandelingen gebruik ik diverse handposities op jouw lichaam.


Reiki is geen vervanging voor klassieke geneeskunde – wel een mooie aanvulling! Het is een ondersteunende therapie om genezing te versnellen en pijn te verminderen. Je pakt klachten meer holistisch aan i.p.v. alleen fysiek. Het is geen wondermiddel is dat je van al je klachten afhelpt; reiki kan bijvoorbeeld geen gebroken been of kanker genezen. Kijkend naar kwantumfysica - waarbij wordt uitgegaan dat alles energie is en een bepaalde trilling heeft - is het niet eens zo zweverig. Het is vooral een kwestie van ervaren i.p.v. verklaren. Gevaarlijk is het overigens ook niet, want je kunt met reiki niets forceren. 

Belangrijk is om te begrijpen dat ik jou niet heel, maar je help jezelf te helen.

omslag_11zon_edited.jpg

 

de reiki behandeling. 

Bij een reiki sessie wordt er met universele energie gewerkt. Door jouw lichaam stroomt energie door diverse energiebanen. 

In ons leven maken we dingen mee, dat kan zorgen voor trauma, emotionele pijn, overtuigingen etc. Dit geeft blokkades. Hoe meer blokkades, hoe minder goed onze energie kan stromen. Een reiki behandeling helpt om de blokkades te verwijderen, voor meer gezondheid en welzijn.

Als healer stem ik me af op de universele energie en fungeer ik als doorgeefluik, zodat jouw energie weer meer kan gaan stromen.

Je zou het kunnen zien als een soort meditatie, maar dan met diepgaande werking.

Wat je kunt ervaren bij een reiki sessie is voor iedereen anders en ook bij elke behandeling kan dit verschillen.

Het ligt er maar net aan hoe gevoelig je bent, hoe bekend je ermee bent etc. Maar je kunt ervan uitgaan dat je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Het kan zijn dat je de volgende dingen voelt: warmte, kou, tintelingen, gapen, emoties, inzichten, gerommel in je buik en/of slikken. Na afloop voelen de meeste mensen zich ontspannen, lichter, positiever en meer geaard.

Het kan zijn dat je wat misselijk wordt, hoofdpijn krijgt of moe bent na de behandeling. Dat is een soort detoxen en kan erbij horen.

De voordelen van een reiki behandeling op een rijtje:  

Het helpt ontspannen & stress verminderen
Verlichting van pijn & versnelling van genezing
Beter slapen, minder moe, meer focus & energie
Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
Afvoeren van afvalstoffen & versterking van immuunsysteem
Het helpt bij het loslaten van oude patronen die je niet meer dienen
Minder angst, meer zelfvertrouwen, balans & betere kwaliteit van leven

 

Een behandeling werkt meestal nog even door en meestal zijn er ook wel meerdere sessies nodig. 

 

1 reiki behandeling:

60 min. € 59.

reiki in combinatie met massage:

90 min. € 79.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.  Betaling: contant of ter plekke pinnen. Mijn massages en behandelingen worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Afspraken die binnen 24 uur van de afgesproken tijd worden afgezegd, worden doorberekend.

Om jouw redenen voor de reiki behandeling en jouw verwachtingen te leren kennen, starten we de eerste sessie met een consultatie van ongeveer 10 minuten (vanzelfsprekend is dit intake stukje gratis). Iedere volgende afspraak start ook met een korte update over hoe je je voelt, jouw evt. lichamelijke ongemakken en het doel van je massage. Zo kan ik de massage sessie aanpassen aan jouw behoeftes en wensen en er het beste uit halen!

Ontspannende achtergrondmuziek wordt gespeeld om je te helpen dieper te ontspannen. 

Tijdens de behandeling neem je plaats op mijn behandeltafel en houd je je kleding gewoon aan.

Reserveer je reiki behandeling.

Klik hier voor de contactgegevens en openingstijden

Locatie/ Behandeling aan huis.

Je bent welkom bij mij thuis in mijn praktijkruimte in Afferden (Li).

Ik kom ook graag bij je thuis voor mijn professionele, therapeutische sessies als je in de gemeente Gennep, Bergen, Mook/Middelaar of Land van Cuijk woont.

Hiervoor reken ik een supplement van € 20,- per bezoek voor extra (reis)tijd en -kosten.

*Dit supplement vervalt als je 2 massages achter elkaar boekt bij je thuis van samen minimaal 2 uur.

Woon je elders, dan is het supplement in overleg. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Tot snel!

reiki-energy-011595321206_edited.jpg
bottom of page