top of page

Ouder & Kind yoga 

Maak verbinding met jouw kind. 

Echt even een momentje voor jullie samen.

miniyoginis header .png
Schermafbeelding%202021-01-16%20om%2013.

Lesinhoud.

De ouder & kind yogalessen van Miniyoginis zijn bedoeld om de verbinding met je kind te versterken en samen echt even 'quality time' te hebben. Je deelt tijdens deze lessen dan ook (vaak) samen een yogamatje. Jullie worden samen uitgedaagd om leuke fysieke (partner)oefeningen te doen. Ook is er veel ruimte voor ontspanning en leer je onderlinge massagetrucjes aan de hand van een verhaaltje die je thuis bij elkaar (bijv. voor het slapen) nog vaker kunt herhalen. Je hoeft voor de ouder & kind yogales van Miniyoginis zelf geen yoga ervaring te hebben om er plezier aan te beleven. Als jouw kind kinderyoga lessen volgt bij Miniyoginis zal het bepaalde onderdelen van de les zeker herkennen.

 

Een ouder & kind yogales kenmerkt zich door een afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten. Kinder- en partneryoga houdingen worden gegeven aan de hand van een leeftijds- en ontwikkelingsgericht thema dat per les verschilt en aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Het kan zijn dat we samen op reis gaan over de wereld of naar de zon, maan en sterren. Of we maken kennis met de natuur, de dierenwereld, krachtdieren, de chakra’s, de geschiedenis en andere culturen.

 

Lessen hebben een vaste, herkenbare opbouw die vooraf kort wordt toegelicht. Daarbinnen is ruimte voor eigen expressie.

 

Lesduur & kosten.

Lessen in groepsverband duren 75 min. en kosten € 25,- per paar per keer. 

Binnenkort vind je hier meer info over maandelijkse ouder&kind yogalessen. Hier vind je alvast een voorproefje van de lessen.

Heb je interesse, stuur me dan alvast een berichtje via deze contactgegevens.

 

Ook is het mogelijk om individuele ouder & kind yoga lessen te boeken.

Deze kunnen plaatsvinden bij jullie thuis of op locatie. Hiervoor zijn de kosten € 40. voor 60 min. per paar per keer.

 

Over de Miniyoginis yogajuf.

Kirsten is gekwalificeerd kinderyoga juf met ruim 400 uur leservaring aan kinderen van 5-12 jaar. Ze heeft haar holistische kinderyoga opleiding met succes afgerond bij Arterre in Utrecht. Daarnaast heeft ze ook een specialisatie gevolgd voor het geven van

1-op-1 kinderyoga therapeutische sessies. Ook is Kirsten ook gekwalificeerd in holistische massage en heeft ze haar eigen bedrijf Namasté - massage & yoga, waar Miniyoginis onderdeel van is. Als masseur geeft ze massage aan volwassenen en leert ze jonge ouders Shantala babymassage. Ruim twee jaar geleden heeft ze haar eerste 200h Yoga Teacher Training voor volwassenen bij Thrive in Amsterdam afgerond. Kirsten draagt persoonlijke service en aandacht uit. Ze heeft een empathische, vriendelijke en servicegerichte benadering en een open, warme en verwelkomende persoonlijkheid. Kirsten vindt het erg fijn om het leven van kinderen mooier te kunnen maken door het geven van kinderyoga; door ze plezier te laten hebben en ze kleine handvaten te geven die ze in het alledaagse leven kunnen toepassen.

Reserveer je plekje.

Lestijden: wnb

kirsten@namastemassageyoga.nl

+31 (0)6 198 066 19

Wil je weten of mijn yogalesjes iets voor jou(w) (kind) zijn?

Kijk dan op mijn facebook pagina of mijn youtube kanaal voor (gratis) kinderyoga filmpjes voor thuis:

https://www.facebook.com/miniyoginis/

https://www.youtube.com/user/KirstenOverdijk/featured

 

Locatie.

Lesadres: volgt!

Tot snel! 

WhatsApp Image 2018-06-30 at 11.01.01.jpeg
Schermafbeelding%25202021-01-03%2520om%2
bottom of page